KATILIMCI YORUMLARI
Personel Özlük İşleri ve Bordrolama Eğitim Programı Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Tüm Yorumlar (74) | Eğitim detaylarına geri dönmek için tıklayın.
İki günlük bir eğitim çalışması oldu.Ben bu özlük işleri eğitimini ilk defa alıyorum ve branşımın dışında bir konu fakat belirttiğim üzere iki gün olmasına rağmen bir şeyler oluştu ve faydalı oldu.Eğitmenimiz oldukça iyi idi anlatımı hakimiyeti ve yaklaşımı çok çok iyi idi memnun kaldık
BÖLÜM OLARAK YENİ BAŞLAMIŞ OLDUĞUMDAN ÇOK VERİMLİ BİR EĞİTİM OLDU.
Çok yararlı ve iyi bir eğitimdi. Eğitmenimiz gayet samimi ve akıcı bir şekilde maximum verim sağladı.
Bu konuda eğitim alanlar dahil, geçmişte bu işi yapanlar..Yeni mezunlar veya şu an ik veya özlük işlerini yapmakta olanlar , ücret bordrosu ,özlük işleri, sgk gibi birbirleri ile ilgili bu konularda , etraflıca ve sistematik olarak bir değerlendirme yapmak ,özellikle güncel bilgiler ve uygulama açısından faydalı bir eğitimdi. Gerek eğitmenin eğitim, bilgi ve deneyimi, gerek toplantı salonlarının kalitesi donanımı, ulaşım lokasyonu ve eğitime dahil olan yemek-içecek vs.deki kalite açısından da benim için faydalı ,iyi bir eğitimdi...
"20 Nisan 2014 tarihinde Personel Özlük İşleri, Bordrolama ve SGK Uygulamaları Sertifika Programı katıldım. Volkan bey tarafından verilen eğitim son derece yararlı oldu. İş yaşamında personelin özlük ve ücret yönetiminde karşılaşabileceğimiz problemlere ve bunların çözümleri örnek olaylarla canlandırıldığı için eğitimin katkı düzeyi son derece iyi oldu. Katılmış olduğum programın kariyerim için verimli olduğuna inanıyorum. Istanbul Institute'ye teşekkürlerimi sunuyorum."
"20 Nisan 2014 tarihinde katılım sağladığım Personel Özlük İşleri, Bordrolama ve SGK Uygulamaları Sertifika Programı eğitimi gayet gerek fiziki atmosfer gerekse eğitmenin tutum ve davranışlarıyla şahsım adına gayet verimli geçmiştir. Teşekkür eder,İyi çalışmalar dilerim."
Personel özlük işleri,bordrolama ve sgk uygulamaları sürecinde eksik kaldığım tarafları bu eğitim programı sayesinde tamamladığımı düşünüyorum.Nezih bir ortamda nezih kişiler ile ve donanımlı eğitmeniniz sayesinde geçirdiğim 1 günlük eğitimden son derece memnun kaldım.Diğer alanlarda da eğitimlerinizden faydalanmak isterim. Herşey için teşekkürler..
"Merhabalar, 2 yıldır yurtdışı patentli bir şirketin İnsan Kaynakları bölümünde çalışıyorum. Şu ana kadar edinmiş olduğum bilgilerime ek olarak sizden almış olduğum eğitim ile birimimde daha emin adımlarla ilerliyorum. Bana göre doğru bir eğitimde, eğitim süresinin önemli olması kadar Eğitmenin tecrübesi ve bilgisi ve bunu yansıtma tekniği de çok önemlidir. Bu yönden eğitmenimizin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca verilen ek kitapçıklarda da her şey çok net ve kolay anlaşılır şekilde olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler."
"Katıldığım seminer benim için oldukça faydalı ve öğreticiydi. Eğitmenimizin kapsamlı açıklamalarıyla aldığım bilgi ve pratik çözümleri iş hayatına entegre etmem oldukça kolay ve uygulanabilir oldu. Bu seminerin benim için gayet verimli olduğunu söyleyebilirim. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim."
"Merhaba, 20 Nisanda katıldığım Personel Özlük İşleri, Bordrolama ve SGK Uygulamaları Sertifika Programı eğitiminizden gayet memnun kaldım, eğitmen Volkan hocamızın günlük ve güncel yaşanan olaylar üzerinden örnekler vererek anlatması daha da pekiştirdi.Bu programda bilmediklerimi öğrendiğim ve yanlış bildiklerimi düzeltme fırsatı verdiğiniz için Volkan hocaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. "